Pasen 2016 Fietshuren

Fietshuren met Pasen 2016pasen 2016 ga er lekker op uit met de kletsfiets

Pasen 2016 tweede Paasdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

De lente zit in de lucht, de winter hebben we achter ons gelaten, de vogels beginnen te fluiten en het wordt weer langer licht. Kortom het is weer tijd om erop uit te gaan!

Hoegen Fietsverhuur heeft deze winter niet stilgezeten en is weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Tweede Paasdag bent u van harte welkom om bij ons een fiets te komen huren. Gezellig met de familie onderweg op de Veluwe, kopje koffie drinken in Vierhouten, een ijsje in Elspeet eten en een heerlijke pannenkoek als afsluiting in Nunspeet. Wilt u wat anders zien dan kunt u een mooie tocht langs het Veluwemeer maken naar Harderwijk of Elburg.

Kindertandems in verschillende soortenkindertandems in 3 uitvoeringen.

Tegenwoordig beschikken we over 3 verschillende soorten kindertandems. De bekende kindertandem met 1 kind voor en 1 volwassene achter.

De 3 persoonskindertandem voor 1 volwassene en 2 kinderen van 4 tot 9 jaar.

Nieuw in het assortiment is de kindertandem voor 3 of 4 personen. Op deze kindertandem kan een kind van 4 tot 9 jaar, 1 kindje in een zitje en 2 volwassenen. Kortom u kunt met uw hele gezin op 1 tandem.

Voor een fietsvakantie kunt u nog een karretje achter de kindertandem hangen om uw bagage in te vervoeren.

 

Nieuw de Urban Arrow elektrische bakfietsURBAN ARROW elektrische bakfiets

Sinds dit voorjaar hebben we de Urban Arrow elektrische bakfiets aan ons assortiment toegevoegd.
Deze mooi gebouwde, zeer stabiele bakfiets fietst superlicht door de elektrische ondersteuning. In deze bakfiets passen 3 kinderen, ook kan 1 bankje eruit en kan de Maxicosi erin bevestigd worden.
Ideaal voor een dagje uit of een heerlijke vakantie.  Mocht u overwegen een elektrische bakfiets te kopen dan kunt u de fiets ook een dag huren en uitproberen of de bakfiets aan uw wensen voldoet.

TrouwvervoerTrouwvervoer neem een bakfiets.

Bent u uw bruiloft aan het plannen, denk dan ook eens aan alternatief trouwvervoer. Met zijn allen op de tandem en de bruidegom fietst de bruid in de elektrische bakfiets naar het altaar. Graag adviseren wij u hierover en brengen vrijblijvend offerte uit.

Uiteraard hebben we nog steeds een groot aantal Gazelle Cabby bakfietsen en voor uw huisdieren hebben we speciale houtenbakfietsen, hondenmanden en hondenkarretjes.

Allemaal een rijbewijs? Dan is de elektrische scooter een fijn vervoermiddel om zonder inspanning en zonder geluid aan u hoofd over de Veluwe te rijden. De scooters worden per 4 uur verhuurd en zijn geschikt voor 1 persoon.

Op onze website vindt u nog veel meer mogelijkheden, van gewone fiets tot elektrische fiets en van mountainbike tot elektrische scooter

Kortom er is weer genoeg te beleven op de Veluwe in Nunspeet bij Hoegen Fietsverhuur.

Graag tot Pasen.