SPORTIEVE ACTIVITEIT, GA FIETSEN!

FATBIKE

Sportieve Fiets Huren tijdens de lente in Nunspeet op de Veluwe

Dit jaar zijn de speciale weekenden al vroeg voorbij en jammer genoeg doet Nederland niet mee met het EK voetbal in Frankrijk. Maar wij hebben leuke alternatieven om de lente op een sportieve manier door te komen.

sportive actie ga op de FATBIKEDe nieuwe eyecatcher van Hoegen Fietsverhuur is de Fatbike!
Wilt u de Veluwe eens op een totaal andere manier beleven huur dan een Fatbike.  Deze fiets beschikt over hele dikke banden zodat u heerlijk over de zandpaden en zandverstuiving kunt fietsen.
De Cube Fatbikes zijn in verschillende maten te huur en zijn ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.

Racefiets huren

sportieve racefiets tochtHeeft u na het zien van de Giro zin om eens een racefiets uit te proberen? In Nunspeet bij Hoegen Fietsverhuur zijn ze te huur. U kunt een dagtocht maken maar u kunt de racefiets ook voor langere tijd huren en mee op vakantie nemen. De racefietsen beschikken over gewone pedalen maar vanzelfsprekend kunnen wij ook uw eigen pedalen erop zetten. Een racefiets uitproberen kan voor
€ 19,00 per dag incl. helm.
Mountainbiken op de Veluwe
Nergens in Nederland kunt u zo mooi mountainbiken als op de Veluwe. Of u nu alleen komt, met zijn tweeën of met een grote groep wij beschikken over genoeg mountainbikes in allerlei maten. Voor kinderen vanaf 6/7 jaar zijn speciale kindermountainbikes beschikbaar.
Bent u niet goed bekend op de Veluwe? Op onze site kunt u gratis mountainbike routes downloaden in uw GPS toestel. Mocht u niet over een GPS toestel beschikken, wij hebben ze te huur incl. een mountainbike route. Zou u in een ander gebied willen mountainbiken,  dit is geen probleem. Tegen meerprijs kunnen de mountainbikes op locatie bezorgd worden.

Kickbike step huren

meest sportieve bezigheidWist u dat de sportieve manier om veel calorieën te verbranden een rondje steppen is. Wanneer u 1 uur gaat steppen verbrandt u maar liefst tussen de 700 en 850 calorieën. U kunt het verlies aan calorieën natuurlijk makkelijk aanvullen door onderweg een kopje koffie met wat lekkers te nemen tijdens uw steptocht. Wij beschikken over mooie steproutes zodat u sportief bezig kunt zijn en van de omgeving kunt genieten.

Segwaytocht

offroad segway tour onder begeleidingVindt u het bovenstaande allemaal iets te sportief maak dan eens onder begeleiding van een professionele Segway instructeur een indrukwekkende Segway Offroadtour door de mooie omgeving van Nunspeet of Vierhouten.

Vaderdag TIP! Geef een Kadobon van Hoegen Fietsverhuur met Vaderdag voor een sportief uitje!!

Komt u met een groep en wilt u beginnen met koffie en iets lekkers of afsluiten met b.v. een barbecue, pannenkoek of pizza? Vraag bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij verwijzen u graag door naar één van onze gezellige horecagelegenheden in Nunspeet, Vierhouten of Hulshorst.