STAP OP EN STEP MEE.

Uitnodiging.indd
Stap op en step mee tijdens de “opstepweek” 2013

Ook dit jaar kunt u bij Hoegen Fietsverhuur weer kennismaken met de step of autoped tijdens de opstepweek en nationale sportweek van 20 t/m 27 april a.s.

Op 20, 24 en 27 april kunt u gratis bij ons steppen. Wij zorgen voor een step en steproute en u kunt gedurende ongeveer 1 ½ uur heerlijk bewegen.  In vergelijking met fietsen bent u veel actiever aan het bewegen en verbruikt u meer calorieën. Steppen is niet zwaar belastend voor uw spieren en gewrichten. Mede hierdoor is het een ideaal dagje uit voor het gezin of vriendengroep. De autoped is geschikt voor alle leeftijden en elk sportersniveau.

Op 20, 24 en 27 april bent u van harte welkom bij Hoegen Fietsverhuur om dit hippe en gezonde vervoermiddel uit te proberen. Wilt u met uw kind steppen dan kan dat, op 24 april ligt er een speciale kinderroute klaar. Op de andere dagen zijn de kinderen ook van harte welkom. (Per 2 kinderen dient er 1 volwassene mee te steppen).

Bent u niet in de gelegenheid om in Nunspeet te steppen op www.opstepweek.nl staan de overige locaties in Nederland en België vermeld.

Op de step op de step ik ben blij dat ik hem heb.