DE EERSTE VAKANTIES ZIJN BEGONNEN!!

Fietsverhuur in eigen land.

Blijft u dit jaar in Nederland en wilt u een dagje weg? Dit kan met Hoegen fietsverhuur, met ons brede assortiment aan vervoermiddelen is er voor iedereen wat wils om een fantastische dag op de Noordwest Veluwe te beleven. Verblijft u op één van de vele campings of hotels die de Veluwe rijk is voor een langere periode. Dan bezorgen wij de fietsen ook op u vakantieadres. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke vakantie of dagje uit van te maken.Fietsverhuur Hoegen Kindertandem

Wat dacht u ervan om samen met uw kinderen op een tandem rond te fietsen over de Veluwe op zoek naar wild en in de loop van de middag lekker neer te strijken aan de Zandenplas om even uit te rusten en heerlijk te zwemmen. Boek dan nu snel één van onze kindertandems!

Wilt u met wind in de rug naar Elburg fietsen? U kunt bij ons terecht voor een uitstekende elektrische fiets inclusief een mooie fietsroute naar het karakteristieke plaatsje Elburg. Onderweg eet u een ijsje en in Elburg kunt u op eigen gelegenheid een mooie stadswandeling maken. Bij het VVV kantoor in Elburg kunt u hiervoor een route kopen. Via het pontje in de polder komt u weer terug naar Nunspeet.

GPS voor het maken van tochtenGa je dit jaar op tienertoer met de NS? Maak dan je dag compleet met een mountainbiketocht. Wij hebben verschillende GPS tochten voor ieder conditie niveau. Het is handig om een bidon mee te nemen. Heb je geen bidon, geen nood wij hebben ze te koop. We vullen ze voor je met echt Veluws kraanwater.

Wilt u wat verder weg? De elektrische scooter brengt u al zoevend bijvoorbeeld richting Apeldoorn of Hattem. In Apeldoorn zou u Paleis het Loo kunnen bezoeken en Hattem heeft  een prachtige historische binnenstad.

picknick met de kletsfietsVoor een hilarische middag uit stapt u met zijn allen op de Kletsfiets! U stopt de bak vol met lekkernijen en in het bos kunt u heerlijk picknicken met uw gezelschap. De Kletsfietsen zijn uitstekend te combineren met eventueel tandems of steps. (Gelieve vooraf reserveren)

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die we hebben. Wilt u meer informatie? Wij staan u graag telefonisch te woord, mailen mag natuurlijk ook.

Wij begroeten u graag deze zomer op de Veluwe!