VELUWE DE FIETS STREEK IN ZOMERMAANDEN.

Huur een fiets tijdens de zomermaanden op de Veluwe!

Het schooljaar zit er op en de vakanties zijn begonnen. Wat is er dan leuker dan deze zomermaanden een dag te gaan fietsen in de fiets streek Veluwe met het gezin, familie of vrienden. Bij Hoegen Fietsverhuur in Nunspeet vindt u voor alle leeftijden een leuk vervoermiddel. Een paar verhuurmiddelen zijn hieronder uitgelicht.

MountainbikeKinderen op de mountainbike clinics tijdens de zomermaanden.

Voor de sportievelingen hebben we mountainbikes in allerlei soorten en maten. Van hele kleine – tot hele grote mountainbikes. Zelfs voor jonge kinderen hebben we vanaf maat 20” een echte stoere mountainbike. Wanneer u een dagje wilt mountainbiken met uw kinderen of op zoek bent naar een sportief verjaardagsfeestje, kies dan voor een GPSmountainbiken. U krijgt in een GPS toestel een mooie route mee, welke u zelfstandig kunt fietsen. Heeft u zelf geen bidon meegenomen geen probleem wij vullen er graag één voor u met echt Veluws kraanwater.

 

tijdens de zomermaanden kun je goed met de Fatbike door het mulle zand.Fatbike

Fatbikes ontbreken natuurlijk niet in het assortiment. Wilt u eens een keer op een andere manier de Veluwe zien, huur dan een fatbike. Door de grote brede banden kunt u hier goed mee door het mulle zand fietsen. Fatbikes zijn beschikbaar voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar en volwassenen.

 

 

RacefietsOp de racefiets gaat het snel.

Op de racefiets de zomer in. Dit is het seizoen bij uitstek om op de racefiets een flinke tocht te maken. Racefietsen zijn er voor dames, heren en kinderen vanaf 12 jaar. Ook voor de racefietsen zijn er verschillende GPS tochten beschikbaar. Wat dacht u van een rondje Veluwemeer of een mooie tocht langs de IJssel. Overweegt u een racefiets te kopen? Huur dan eerst een paar keer een racefiets en kijk of u het echt leuk vindt.

 

Op vakantie of fietsvakantie in de fiets streek Veluwe of elders in Nederland?Met elektrische bakfiets en kindertandem op stap in de fiets streek Veluwe.

Wilt u een heerlijk ontspannen vakantie? Huur dit jaar eens een fiets met elektrische ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor een gewone elektrische fiets van de merken Flyer, Gazelle en Batavus maar ook voor verschillende soorten elektrische bakfietsen van het merk Urban Arrow. Zelfs een maxicosi hoeft u niet mee te nemen die hebben we te huur voor u.

 

 

Kindertandem

Kindertandems behoren al jaren tot het vaste assortiment bij Hoegen Fietsverhuur.
Of u nu met 1 kind, 2 kinderen of 2 volwassene en 1 kind op een tandem wilt, we hebben voor iedere gezinssamenstelling een geschikte fiets.

Nieuw van Onderwater tandems is de driepersoonstandem voor volwassen. U kunt hier met 1 volwassene en 2 tieners op maar ook met 3 volwassenen. Deze tandem kunt u alleen in Nunspeet huren!! Deze tandem is erg leuk samen met de andere tandems van Onderwater en natuurlijk één van onze ludieke Kletsfietsen.

Hondenkarren, manden en bakfietsen

Zelfs voor uw hond hebben we verschillende mogelijkheden. Bent u op vakantie en u wilt de hond niet in de vakantiewoning of op de camping achterlaten. Ze kunnen gewoon met u mee. Er zijn manden voor achterop de fiets, hondenkarren in verschillende maten maar er zijn ook houten bakfietsen waar de hond voor u zit.

Uiteraard ligt er een gratis fietsroute voor u klaar!

Reserveren:

Wij adviseren u tijdens de zomermaanden te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Veel plezier met de vakantievoorbereidingen en mocht u advies willen dan kunt u ons uiteraard altijd mailen of bellen.

Team Hoegen Fietsverhuur wenst u een hele fijne zomer toe!

Fietsverhuur Hoegen het vaste team.