VOORJAARSVAKANTIE OP DE VELUWE !

Dit is één van die mooie plekken in de natuur op de veluwe waar ook u langs kan.Voorjaarsvakantie op de Veluwe !

Dit jaar is de winter ver te zoeken in Nederland, het lijkt erop dat we de winter dit jaar overslaan. De temperatuur voelt al lente achtig aan en de natuur begint al te ontwaken. Kortom de lente is in aantocht! Heeft u tijdens de voorjaarsvakantie een paar dagen vrij of wilt u het Carnavalsgedruis ontlopen? Kom dan lekker genieten van de eerste voorjaarskriebels op de Veluwe.

Of u nu voor een paar uurtjes, een dag, een korte break of een weekje vakantie naar Nunspeet of omgeving komt, wij hebben een gevarieerd aanbod om samen met uw gezin, kleinkinderen, familie of vrienden lekker te genieten van onze prachtige omgeving.

Met z'n twee op de tandem .Al trappend het voorjaar in.

Wat dacht u van een onvergetelijke fietstocht samen op de tandem ? Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunt u een gewone tandem huren en voor de jongere kinderen hebben we onze bekende kanariegele kindertandems te huur. Goed aangekleed zult u versteld staan hoe mooi de natuur is tijdens het ontwaken van de winter. De winterdip laat u snel achter en gaat al trappend het voorjaar tegemoet.

Step er op los over de veluwe .Mountainbiken of steppen met kinderen

Wilt u echt sportief onderweg dan kunt u kiezen voor een stoere mountainbiketocht door de mooie Veluwse bossen. Voor kinderen hebben we speciale kindermountainbikes en bijpassende helmen. Wat is nu heerlijker voor kinderen dan op een mountainbike over de bospaden (en natuurlijk door de plassen) te crossen en zich helemaal uit te leven. Op deze manier kunnen ze natuurlijk uw conditie testen. Denkt u dat dit  toch echt te sportief voor u is dan hebben we een kickbike step te huur. Vond u steppen vroeger ook zo leuk en wilt u dit nog een keer ervaren huur dan een step. Wij hebben steps voor volwassenen en kinderen.

Voorjaarsvakantie op de veluwe huur een GPS en fiets en geniet van de natuur.Gratis Kinderfietsroutes en GPS

Bent u niet bekend in het gebied tussen Nunspeet, Vierhouten, Elspeet, Hulshorst en Harderwijk of heeft u geen zin om zelf een route samen te stellen, wij hebben ze in allerlei afstanden. Voor kinderen zijn er speciale kinderroutes. Wanneer u zelf een bal en een schep meeneemt zult u merken dat u weinig nodig heeft om samen een dag met de kinderen onderweg te zijn. Voor de mountainbikes hebben we routes in GPS. U kunt opgeven hoe lang u ongeveer wilt gaan fietsen en wij zorgen dat er een passende route in het apparaat zit. GPS toestellen zijn niet alleen te huur voor de mountainbike maar ook op de gewone fiets kunt u gebruik maken van een GPS toestel.

Tijdens de voorjaarsvakantie van 22 februari tot 8 maart krijgt u bij de huur van een kindertandem of kindermountainbike 1 gratis GPS route per familie mee.

Graag tot ziens in de voorjaarsvakantie !

Team HOEGEN FIETSVERHUUR